3 recepten die je kan maken met YAM desem

Eén van de meest geliefde YAM broden is toch wel YAM desem. We hebben een aantal recepten op een rij gezet die je kan maken met YAM desem. Daarnaast hebben we nog een aantal tips!

Varieer er op los!

YAM desem is ons biologische glutenvrije brood en heeft de heerlijke frisse smaak en aroma van echt zuurdesem brood. We maken dit desem broodje met veel zorg en aandacht; de bereidingstijd is maar liefst 48 uur! Daarom is het een voedzame basis wanneer je wil genieten van een glutenvrije boterham. Het brood is niet gesneden, dat mag je zelf doen. Daarom kun je er meer mee doen dan alleen gebruiken als brood. We hebben 3 recepten voor jou op een rij gezet!

Glutenvrije hartige taart

Heb je de glutenvrije hartige taart wel eens geprobeerd? De bodem is gemaakt van YAM desem. Door het brood wat steviger is wordt het niet zompig wanneer je ermee bakt. Het geeft een krokante korst én het neemt ook de smaak op van de vulling. Twee vliegen in één klap. Durf te variëren met de vulling, zo maak je een hartige taart naar eigen smaak.

Vegetarische notenpaté

Een vegetarische notenpaté met zongedroogde tomaatjes en salie, om je vingers bij af te likken! We laten zien hoe jij deze spread heel gemakkelijk zelf maakt. Extra lekker op een YAM desem boterham.

Glutenvrije bietenburgers

Als laatste maar zeker niet de minste, de glutenvrije bietenburgers. Een broodje puur natuur! Voedzaam, lekker én een aanrader voor de stevige trek.