Glutenvrije kokosmakronen

0.0 from 0 votes
Course: Hapje
Aantal

20

stuks
Bereidingstijd

30

minutes

Zelf glutenvrije kokosmakronen maken met maar 3 ingrediënten. Super simpel, makkelijk en lekker! In een half uurtje heb je glutenvrije kokosmakronen gemaakt!

Ingrediënten

  • 4 eiwitten

  • 200 g kristalsuiker

  • 250 g geraspte kokos

Bereiding

  • Klop de eiwitten stijf met de suiker en spatel er een snufje zout en de kokos door.
  • Schep het beslag in de spuitzak en spuit rondjes beslag op één of twee met bakpapier beklede bakplaten, of schep het beslag met twee dessertlepels op.
  • Bak de koeken in 20-25 min. lichtbruin en krokant in het midden van een voorverwarmde oven op 150 °C.
  • Laat de kokosmakronen op de bakplaat afkoelen.