Waarom is YAM desem verpakt in twee zakken?

YAM desem, een heerlijk glutenvrij brood boordevol vezels en zonder conserveringsmiddelen. Het is misschien wel de meest gestelde vraag die wij binnenkrijgen over ons YAM desem brood. Waarom is YAM desem verpakt in twee zakken? Wij leggen uit waarom dit nodig is én we laten zien wat je met deze twee sterke plastic zakken nog meer kan doen om er toch een duurzame twist aan te geven!

Waarom is YAM desem verpakt in twee zakken?

In een tijd dat iedereen bewustere keuzes maakt, minder plastic gebruikt en meer dingen hergebruikt kan het voor veel mensen raar overkomen wanneer ze zien dat YAM desem verpakt is in twee zakken. YAM desem is ons biologische glutenvrije brood en heeft de heerlijke frisse smaak en aroma van echt zuurdesem brood. We maken dit desem broodje met veel zorg en aandacht; de bereidingstijd is maar liefst 48 uur! In dit recept hebben we geen gebruik gemaakt van gluten, tarwe, lactose, koemelk, ei, soja, toegevoegde suiker en gist. Daarnaast maken we geen gebruik van conserveringsmiddelen om het brood langer goed te houden. Puur natuur, kun je wel zeggen! Daar zijn we allemaal hartstikke blij mee. Om jouw YAM desem vers bij jou aan te leveren moeten onze bakkers het YAM desem kort verwarmen in de binnenste zak zodat de omgeving steriel is en er geen bacteriën kunnen broeden om het brood te bederven. Deze zak kunnen we helaas niet bedrukken, daarom is er een tweede zak noodzakelijk waardoor jij de YAM desem in de winkel direct zal herkennen én waardoor je ook kan lezen wat er in het brood zit en tot wanneer het brood houdbaar is. De twee plastic broodzakken dus dus echt nodig om de kwaliteit de kunnen garanderen.

Niet weggooien! Wij laten je zien wat je met deze twee sterke plastic broodzakken kan doen!

Twee plastic broodzakken, ze zijn eigenlijk heel duurzaam. De zakken zijn van een goede kwaliteit waardoor je ze langer kan gebruiken zonder dat ze kapot gaan. Wanneer je het brood koopt en bijvoorbeeld de helft wil invriezen kun je de binnenste zak gebruiken. Zo heb je twee halfjes. Maar wat dacht je ervan om er fruit in mee te nemen naar je werk, crackers in te bewaren, kaas, worst of ook niet eetbare producten. Zoals kaartjes, knikkers, pennen, klipjes en ga zo maar door!