Glutenvrije bruschetta

0.0 from 0 votes
Course: Lunch
Aantal

4

stuks
Bereidingstijd

10

minutes

Glutenvrije bruschetta met avocado, geitenkaas én tomaatjes! Ken je bruschetta nog niet? Dan moet je het zeker eens proberen. Als lunch op een luie zondag of als verwenontbijt. Het is snel klaar en erg lekker!  Voor dit recept hebben we YAM brood als basis gebruikt. YAM bruin, YAM desem, YAM lichtmeerzaden of YAM donker meerzaden doen het erg goed bij dit recept. Hierdoor is het recept gelijk glutenvrij!

Ingrediënten

  • 4 YAM broodjes

  • 4 el olijfolie

  • 1 avocado

  • Handje kleine tomaatjes

  • 50 g geitenkaas

  • Peper en zout naar smaak

Bereiding

  • Snijd hartjes uit de 4 YAM broodjes. Besmeer de broodjes met olijfolie en optioneel een beetje geraspte knoflook. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  • Doe de bruschetta's in een ovenschaal op plaats ze op een bakpapier en bak ze in zo'n 8 minuten goudbruin.
  • Beleg ze met de avocado, tomaatjes en geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.
  • Genieten maar!