We hebben het zolang mogelijk uitgesteld, en weten ook dat het voor velen van jullie vervelend nieuws is. Door alle explosief gestegen kosten (energie, grondstoffen, etc.) ontkomen we er helaas niet aan om de prijzen te moeten verhogen. Daarnaast zijn de verzendtarieven omhoog gegaan n.a.v. prijsstijgingen van Trunkrs. 

We hopen dat we je blij mogen blijven maken met onze YAM producten.

Home Recepten Gebak Glutenvrije donuts met gele room

Glutenvrije donuts met gele room

Gebak
  • Glutenvrij
  • Tarwevrij
  • 4 personen

Vandaag is het Nationale Donut Dag, het moment om eens zonder schaamte in zo’n heerlijke donut te happen! Wij hebben glutenvrije donuts gemaakt van YAM bruine bolletjes, lekker met gele room en frambozen. Je maakt ze met maar 4 ingrediënten. Ze smaken een beetje naar puddingbroodjes, hoe tof dat je deze nu ook zelf kan maken. Vandaag laten we zien hoe jij ze kan maken!

Glutenvrije donuts bewaar je zo!

Eet de donuts gelijk op of bewaar ze maximaal 2 dagen afgeloten in de koelkast.

Ingrediënten:

  • 2 glutenvrije bruine bolletjes
  • 200 g gele room
  • 100 g frambozen
  • Glutenvrije sprinkles

Bereiding:

  1. Snijd de YAM bruine bolletjes horizontaal door de midden.
  2. Verwijder met een appelboor het middenstuk, zodat er een gat ontstaat net als bij een donut.
  3. Bereid de gele room zoals aangegeven staat op de verpakking. Doe de gele room in een spuitzak en spuit leuke toefjes op de broodjes.
  4. Verdeel de frambozen en glutenvrije sprinkles over de donuts en geniet!

Glutenvrije donuts met gele room

Tip: Bestel YAM nu ook vers online!

Yes! Je hebt een van onze producten in je winkelwagen toegevoegd.

Bekijk winkelwagen

Verder winkelen