Glutenvrije vanille cake met warme kersen en slagroom, zo’n geluksmomentje waar iedereen van kan genieten. Onze glutenvrije vanille cake wordt dagelijks vers gebakken door onze bakkers. Wanneer je in de cake hapt dan proef je de smaak, je voelt de structuur en je ruikt de geur van echte vanille cake, hoe fijn is dat?! Het enige wat je hoeft te doen is de cake aan te snijden, warme kersen over de plakjes cake te verdelen en een toefje slagroom op de plakjes cake te spuiten. Zo makkelijk maar zo lekker!
Onze glutenvrije vanille cake isĀ een feestje voor iedereen!
Wist je dat je onze glutenvrije vanille cake in meerdere webshops kan bestellen? Bekijk hier het overzicht eens!
Ingrediƫnten:
- 4 plakken YAM vanille cake
- 200 g vlaaivulling-kersen uit blik
- 1 bus slagroom
Bereiding
- Snijd 4 plakken YAM vanille cake.
- Warm de kersen op in een pannetje, verdeel deze over de plakjes cake.
- Spuit toefjes slagroom, strooi er eventueel nog wat cacao overheen met een zeefje en deel de plakjes cake gelijk uit.
- Geniet ervan!