Ontbijten met een glutenvrije sandwich met YAM rozijn , dat is pas fijn wakker worden! Lekker met een laagje ricotta en bosvruchtenjam. Wil je de sandwich nog lekkerder maken? Rooster de YAM rozijn broodjes dan kort. Ze zijn dan lekker knapperig! Glutenvrij genieten voor iedereen!
Glutenvrije sandwich
Er staan al heel veel lekkere recepten online, de glutenvrije YAM rozijn sandwich met een laagje ricotta en een klein beetje jam is er één om te onthouden. Dit recept eet je makkelijk als ontbijt of als lekkernij voor tussendoor.
Ingrediënten:
- 3 sneetjes YAM rozijn
- 100 g ricotta
- 100 g bosvruchtenjam
Bereiding:
- Beleg twee YAM rozijn boterhammen met ricotta. Verdeel hier de jam overheen.
- Stapel de boterhammen op elkaar. De boterham zonder beleg, plaats je bovenop de stapel.
- Snijd de stapel boterhammen diagonaal door. Nu heb je een lekkere ontbijt sandwich!