Zo gemakkelijk maar oh zo lekker! Dit brie broodje is echt heerlijk voor bij de borrel!
Dit heb je nodig voor 1 borrel broodje
- 1 YAM bolletje
- 1 YAM sneetje brood
- 1 brie
- Topping naar keuze. Bijvoorbeeld; rozemarijn, pistachenoten of druiven
Bereiding
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Snij een rondje uit het midden van het YAM bolletje. Pas op dat je niet de onderkant doorsnijdt.
- Leg het brood dat je uit het bolletje haalt op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Snij het sneetje brood in reepjes en leg dit ook op de bakplaat.
- Plaats de brie in het bolletje, als dit niet past snij de brie dan zodat hij in het bolletje past.
- Leg het bolletje met brie op ook de bakplaat en strooi wat fijngehakte rozemarijn over de kaas.
- Zet de bakplaat met het bolletje en stukjes brood 15 minuten in de oven tot de randjes van de brie gebarsten zijn.
- Haal na 15 minuten de bakplaat eruit en serveer alles op een mooi bord.
- Dip smakelijk!
Tip
- Mocht het brood in de oven te snel krokant worden, doe er dan een stuk aluminiumfolie overheen.
- Ook lekker: doe een scheutje witte wijn in het bolletje voordat je het in de oven zet.