We hebben het zolang mogelijk uitgesteld, en weten ook dat het voor velen van jullie vervelend nieuws is. Door alle explosief gestegen kosten (energie, grondstoffen, etc.) ontkomen we er helaas niet aan om de prijzen te moeten verhogen. Daarnaast zijn de verzendtarieven omhoog gegaan n.a.v. prijsstijgingen van Trunkrs. 

We hopen dat we je blij mogen blijven maken met onze YAM producten.

Home Recepten Hapjes Verfrissende tuinbonen met olijven dip

Verfrissende tuinbonen met olijven dip

Hapjes
  • 15 minuten
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

De frisse smaak van de olijven vormt met de tuinbonen een heerlijke combinatie voor een gezonde glutenvrije en lactosevrije dip. Lekker op YAM toast, tapasplank of voor bij een biefstukje. 

Ingrediënten

  • 350 gedopte tuinbonen (vers of diepvries)
  • 1 teen knoflook
  • 1 el citroensap
  • 3 el olijfolie
  • 12 ontpitte groene olijven

Bereiding

  1. Verse tuinbonen: kook de tuinbonen met een snuf zout gaat. Giet ze af in een zeef, spoel ze koud en laat het afkoelen. Kerf de vliezen van de bonen in en druk de zachte groene boontjes eruit.
  2. Doe de bonen, knoflook en citroensap in een blender en draai alles tot een mooie puree.
  3. Voeg telkens wat olijfolie toe tot het een smeerbaar mengsel is.
  4. Als het nog te dik is dan kan je water gebruiken om te verdunnen.
  5. Haal de puree uit een blender en schep het in een mooie kom.
  6. Roer de fijngehakte olijven en klaar is je fantastische combinatie.
Tip: Bestel YAM nu ook vers online!

Yes! Je hebt een van onze producten in je winkelwagen toegevoegd.

Bekijk winkelwagen

Verder winkelen