Glutenvrij broodje met geitenkaas en aardbeien

0.0 from 0 votes
Course: Broodbeleg
Aantal

1

stuks
Bereidingstijd

10

minutes

Gek op geitenkaas en op zoek naar een glutenvrije lunch? Je kunt geitenkaas ook gebruiken als broodbeleg en hier eindeloos mee combineren. Probeer bijvoorbeeld eens dit recept voor een broodje met geitenkaas en verse aardbeien. De romige kaas combineert heel fijn met de zoete aardbeiencompote en voor een extra kruidige smaak kun je ook snijbiet toevoegen. Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • YAM brood

  • geitenkaas

  • snijbiet

  • aardbeiencompote

  • verse aardbeien

Bereiding

  • Neem een sneetje van jouw favoriete YAM glutenvrij brood
  • Beleg de boterham met geitenkaas
  • Leg er twee blaadjes snijbiet op
  • Bedek een deel van de geitenkaas met aardbeiencompote
  • Leg bovenop de compote nog stukjes verse aardbeien
  • Geniet van deze smakelijke lunch!