Frisse glutenvrije cake met lemoncurd

0.0 from 0 votes
Course: Gebak
Aantal

8

stuks
Bereidingstijd

10

minutes

Een glutenvrije cake met lemoncurd, slagroom en aardbeien. Een glutenvrij feest voor iedereen met coeliakie. Kidsproof en eenvoudig om te maken! De YAM vanille cake vormt de ideale basis voor dit recept. In nog geen 5 minuten staat er een betoverende creatie op tafel waar iedereen van mee wil genieten.

Ingrediënten

  • 1 YAM vanille cake

  • 100 g lemoncurd

  • 200 ml slagroom – opklopbaar

  • 1 zakje vanille suiker

  • 1 el citroenrasp

  • 5 aardbeien

Bereiding

  • Snijd de glutenvrije cake horizontaal door de midden.
  • Verdeel de lemoncurd over de onderste plak cake, plaats hier het andere gedeelte van de cake bovenop.
  • Klop de slagroom op met een mixer of met de hand. Voeg de vanille suiker en de citroenrasp toe.
  • Spuit toefjes slagroom met een spuitzak op de cake.
  • Halveer de aardbeien en snijd er hartjes van om het feest compleet te maken.
  • Serveer de cake en geniet ervan!