Glutenvrije cake met eetbare bloemen

0.0 from 0 votes
Course: Gebak
Bereidingstijd

30

minutes

Een feest om te maken én om op te eten. Cake met lemon curd en eetbare bloemen klink als de ideale start van de lente. Het is niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens prachtig uit! Als basis gebruik je de YAM cake. Het recept is dus helemaal glutenvrij en erg gemakkelijk te maken. Verras jezelf of iemand anders met deze heerlijke frisse cake.

Ingrediënten

  • 1 YAM cake

  • 1 doosje eetbare bloemen

  • lemoncurd (of room/crème)

Bereiding

  • Snijd de cake voorzichtig doormidden met een broodmes.
  • Leg de onderste cake laag op een bord of plank en bestrijk de bovenkant met een laagje curd of crème.
  • Leg de bovenste laag erop en bestrijk deze ook met een laagje curd of crème.
  • De eetbare bloemen plaatsje bovenop de cake als mooie (en eetbare) versiering. Leg er eventueel ook wat fruit en muntblaadjes bij voor een extra kleurrijk palet.