Glutenvrije confetti cake

0.0 from 0 votes
Course: Gebak
Aantal

8

stuks
Bereidingstijd

10

minutes

Een glutenvrije confetti cake die je maakt met maar 4 ingrediënten! Heb je iets te vieren of zoek je een kleurrijke traktatie voor glutenvrij bezoek? Dan is deze glutenvrije confetti cake het helemaal. Gebruik YAM vanille cake als basis, lekker smeuïg en vers voor jou gebakken.

Ingrediënten

  • 1 YAM vanille cake

  • 100 g frambozenjam

  • 100 g poedersuiker

  • 30 g glutenvrije sprinkles

Bereiding

  • Snijd de YAM vanille cake horizontaal door de midden.
  • Besmeer de bodem van de cake royaal met frambozenjam, plaats de bovenkant van de cake op de frambozenjam.
  • Roer 1,5 el citroensap door de poedersuiker, roer dit goed door elkaar net zo lang totdat er een stroperig goedje ontstaat. Is het te droog? Voeg nog een klein scheutje citroensap toe.
  • Verdeel het glazuur over de cake, laat het glazuur uitharden in de koelkast. Strooi als laatste wanneer het glazuur bijna hard genoeg is de sprinkles over de cake, genieten maar!