Glutenvrije vanille cake met warme kersen

0.0 from 0 votes
Course: Gebak
Bereidingstijd

5

minutes

Glutenvrije vanille cake met warme kersen en slagroom, zo’n geluksmomentje waar iedereen van kan genieten. Onze glutenvrije vanille cake wordt dagelijks vers gebakken door onze bakkers. Wanneer je in de cake hapt dan proef je de smaak, je voelt de structuur en je ruikt de geur van echte vanille cake, hoe fijn is dat?! Het enige wat je hoeft te doen is de cake aan te snijden, warme kersen over de plakjes cake te verdelen en een toefje slagroom op de plakjes cake te spuiten. Zo makkelijk maar zo lekker!

Ingrediënten

  • 4 plakken YAM vanille cake

  • 200 g vlaaivulling – kersen uit blik

  • 1 bus slagroom

Bereiding

  • Snijd 4 plakken YAM vanille cake.
  • Warm de kersen op in een pannetje, verdeel deze over de plakjes cake.
  • Spuit toefjes slagroom, strooi er eventueel nog wat cacao overheen met een zeefje en deel de plakjes cake gelijk uit.
  • Geniet ervan!