Borrelende druiven met ricotta

0.0 from 0 votes
Course: Hapje
Bereidingstijd

15

minutes

Dit glutenvrije borrelhapje is gemakkelijk om te maken en is ooo zo heerlijk! De perfecte combinatie of serveer de gebakken druiven bij een vleesgerecht of door een (witlof) salade. Heb jij een favoriet borrelgerecht?

Ingrediënten

  • YAM brood

  • rode druiven

  • ricotta

  • tijm

  • honing

Bereiding

  • Bak de rode druiven (8 per sneetje brood) ongeveer 10 minuten in honing met tijm op een laag vuurtje
  • Smeer ondertussen de sneetjes brood met ricotta en snijd deze doormidden zodat je behapbare helften krijgt.
  • Wanneer de druiven gerimpeld en bleker zijn geworden zijn ze klaar.
  • Verdeel ze met een lepel over de broodjes.
  • Leg er een takje tijm bij zodat de kruiden liefhebbers nog wat extra erover kunnen strooien + ziet er wel zo mooi uit om te presenteren.