Glutenvrije pizzabroodjes

0.0 from 0 votes
Course: Hapje
Aantal

2

stuks
Bereidingstijd

45

minutes

Eén echte guilty pleasure: een Pizzabroodje! Voor iedereen die gek is op pizza én voor liefhebbers van brood. Een perfecte combi!

Ingrediënten

  • 2 YAM bolletjes

  • 1 teen knoflook – geperst

  • 8 el boter – gesmolten

  • snuf zout

  • 2 el verse peterselie – fijn gehakt

  • 1 bolletje mozzarella – in stukjes

  • 1 lente ui – in stukjes

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Snijd de YAM bolletjes met een mes aan de bovenkant in als ruitvorm. Pas op dat je de bolletjes niet helemaal doorsnijdt!
  • Smelt de boter in een pan
  • Mix in een kommetje de gesmolten boter en knoflook
  • Leg 2 vellen aluminiumfolie op een bakplaat. De stukken moeten groot genoeg zijn om straks de broodjes volledig mee in te pakken
  • Leg elk glutenvrij bolletje op een folie stuk en verdeel ongeveer de helft van de knoflookboter gelijkmatig in het brood
  • Leg vervolgens de kaas, lente ui en peterselie op het brood