Glutenvrije wafel van brood recept

0.0 from 0 votes
Course: Hapje
Aantal

4

stuks
Bereidingstijd

15

minutes

Het is niet moeilijk om zelf glutenvrije wafels te maken en al helemaal niet met het YAM basisrecept van glutenvrije wafels van brood. YAM brood natuurlijk! Een recept voor wafels die glutenvrij, lactosevrij én vegetarisch kunnen zijn. De topping kies je zelf! De wafels zijn lekker met stroop, slagroom of poedersuiker, maar voor wie zichzelf nog wat extra wil verwennen delen we ook inspiratie voor andere zoete & hartige toppings!

Ingrediënten

  • 4 sneetjes YAM brood

  • 4 el boter

  • 100 ml melk

  • 2 eieren

  • 1 tl kaneel

Bereiding

  • Verwarm het wafelijzer voor.
  • Besmeer de sneetjes brood aan beide zijden met boter.
  • Klop de melk, eieren en het kaneel los in een kom.
  • Wentel de sneetjes brood 1 voor 1 door het mengsel, zodat ze aan beide zijden volledig bedekt zijn met het mengsel.
  • Plaats de sneetjes brood in het wafelijzer tot beide kanten een mooie goudbruine kleur hebben en een beetje krokant zijn.
  • Serveer de wafels op een bord met een topping naar wens.
  • Geniet ervan!