Zelf glutenvrije croutons maken

0.0 from 0 votes
Course: Hapje
Bereidingstijd

20

minutes

Brood over? Maak dan zelf glutenvrije croutons. Zelfgemaakte croutons maken salades en soepen lekkerder en krokanter. Een recept om van te smullen!

Ingrediënten

  • oud YAM brood

  • olijfolie

  • kruiden naar eigen smaak

  • knoflook

Bereiding

  • Snijd het brood in stukjes en verdeel dit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Besprenkel olie, kruiden of knoflook naar eigen smaak over het brood.
  • Je kan variëren met de kruiden naar eigen smaak. Of gebruik bijvoorbeeld verschillende kruiden gebruiken, zodat je variatie aanbrengt in de smaak van je croutons.
  • Bak de brood croutons ongeveer 15 min op 200 graden en de croutons zijn klaar.
  • De croutons zijn heerlijk door een salade, als snack of voor in de soep!