Glutenvrije hamburger met YAM bruin bolletje

0.0 from 0 votes
Course: Hoofdgerecht
Aantal

1

stuks
Bereidingstijd

20

minutes

Internationale hamburgerdag! Daar hoort natuurlijk een recept bij in stijl. Een glutenvrije hamburger op een glutenvrij broodje is niet altijd vanzelfsprekend. Of de burger is niet glutenvrij of het broodje is niet glutenvrij, dat kan natuurlijk anders. Een glutenvrije hamburger op een YAM bruin bolletje. Om je vingers nu al bij af te likken! We hebben er een extra lekker broodje van gemaakt. We laten je zien hoe jij dit ook kan maken!

Ingrediënten

  • 1 YAM bolletje bruin

  • 1 runderhamburger

  • 1 el (pompoen) hummus

  • een handje sla

  • een stukje komkommer

  • peper en zout naar wens

  • 20 g Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden onder- en bovenwarmte. Maak het broodje een beetje vochtig met je handpalm en bak deze in zo’n 8 a 10 minuten knapperig van buiten.
  • Bak de hamburger met wat peper en zout in een goed voorverwarmde bakpan, totdat deze gaar is.
  • Snijd het broodje open, besmeer beide kanten met hummus, bedek dit met salade en leg hier de hamburger op.
  • Strooi hier wat Parmezaanse kaas overheen en dek deze af met de komkommerslierten en de andere kant van het YAM bruine bolletje.
  • We hoeven er niets meer aan toe te voegen: Geniet!