Glutenvrije pannenkoeken met banaan

0.0 from 0 votes
Course: Hoofdgerecht
Aantal

2

stuks
Bereidingstijd

1

hour 

Dol op pannenkoeken, maar volg je een glutenvrij dieet? Glutenvrije pannenkoeken bakken biedt de oplossing. Op basis van bananen en eieren maak je zelf de lekkerste pannenkoeken zonder gluten. Probeer dit glutenvrije pannenkoeken recept nu zelf. Daar krijg je geen spijt van! Lekker als avondeten, lunch én een luxe ontbijt.

Ingrediënten

  • 2 bananen

  • 3 eieren

  • (kokos)olie

Bereiding

  • Mix de 2 bananen en 3 eieren door elkaar
  • Meng de ingrediënten van het glutenvrije beslag met elkaar
  • Verhit een beetje (kokos)olie in een koekenpan
  • Bak de glutenvrije pannenkoeken een voor een op een middelhoog vuur
  • Geniet van de heerlijke zelfgemaakte pannenkoeken zonder gluten