Evenementen tijdens de feestdagen

Ook dit jaar zijn er weer een hoop leuke evenementen die je kunt bezoeken tijdens de feestdagen! Wij geven je een aantal leuke tips.

  1. Christmas Show in de Ziggo Dome
   Ben jij er bij dit jaar? Vanwege het grote succes van vorig jaar komt er ook dit jaar een Christmas Show in de Ziggo Dome! Met zoveel bekende sterren is de kans groot dat jouw favoriete artiest ook komt optreden. Het wordt gegarandeerd een avond om nooit te vergeten. Bekijk het filmpje en de foto’s van The Christmas Show van vorig jaar.
  2. Winter Efteling
   Iedere winter wordt de Efteling omgetoverd tot een winterwonderland. Het park is verhuld in twinkelende lichtjes, er is een schaats- en langlaufbaan en je kunt warme chocolademelk drinken bij gezellige vreugdevuurtjes. Dat moet je gewoon een keer gezien hebben!
  3. Nederlands Ijsbeelden Festival Zwolle
   In Zwolle kun je naar een spectaculaire ijssculpturen expositie. Van over de hele wereld komen er ijskunstenaars om mee te doen aan deze expositie. Het thema van dit jaar is ‘Wereldberoemde verhalen’ en de expositie is te zien van 14 december tot en met 1 maart.
  4. Amsterdam Light Festival
   Tijdens het Amsterdam Light Festival kun je genieten van spectaculaire lichtkunstwerken door de hele stad. Ze zijn gemaakt door hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld. De lichtkunstwerken zijn van 28 november tot en met 19 januari te zien.
  5. Bezoek een kerstmarkt bij jou in de buurt
   Door het hele land worden kerstmarkten georganiseerd. En hoe kom je nou beter in de kerstsfeer door een gezellige kerstmarkt te bezoeken.

Heb jij nog tips? Deel ze dan met ons!