De lekkerste glutenvrije tosti’s maak je zo!

0.0 from 0 votes
Course: Lunch
Aantal

2

stuks
Bereidingstijd

20

minutes

Tosti’s kunnen altijd! Lekker makkelijk wanneer je nog wat brood over hebt dat net te oud is om zo op te eten. Met YAM brood maak je zonder moeite de lekkerste glutenvrije tosti’s. Wij laten jou zien hoe je dit zelf kan maken in jouw eigen keuken.

Ingrediënten

  • 4 YAM boterhammen

  • 50 g geraspte kaas

  • 2 plakjes ham of salami

  • zongedroogde tomaatjes of stukjes tomaat

  • pesto of stukjes jalapeño

Bereiding

  • Zorg ervoor dat jouw tosti ijzer goed heet is voordat je de tosti maakt, dan krijg je de lekkerste tosti.
  • Besmeer de boterhammen met een klein beetje boter aan de buitenkant. Verdeel over twee boterhammen geraspte kaas, vul eventueel aan met een plakje ham of salami.
  • Wil je er echt een feest van maken? Snij dan stukjes tomaat fijn en leg deze op de kaas. Maak het af met wat pesto of stukjes jalapeño voor wat meer pit!
  • Leg de kale boterhammen op de belegde boterhammen. Doe de tosti’s één voor één in het tosti ijzer. Druk niet te hard aan.
  • Bak de tosti in zo’n 5 minuten goudbruin, snijd de tosti door de midden en smullen maar!
  • Extra lekker met een beetje ketchup.