Glutenvrije broodpizza met mozzarella

0.0 from 0 votes
Course: Lunch
Bereidingstijd

10

minutes

Glutenvrije broodpizza: niet alleen snel en makkelijk, maar ook nog eens heel duurzaam als je de broodpizza belegt met allerlei restjes. Deze broodpizza met mozzarella en tomaat is een echte klassieker, maar je kunt de pizza van glutenvrij brood helemaal naar jouw wens maken door je favoriete beleg toe te voegen. Binnen 10 minuten heb je een heerlijke lunch op tafel staan.

Ingrediënten

  • YAM brood

  • 2 tenen knoflook – fijn gehakt

  • olijfolie om in te bakken

  • 200 ml gezeefde tomaten

  • 4 tomaten – in plakken

  • 1 rode paprika – fijn gesneden

  • 1 gele paprika – fijn gesneden

  • 1 courgette – in dunne plakken

  • 250 g mozzarella – in plakken

  • 150 g geraspte kaas

  • peper en zout

Bereiding

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Leg vervolgens de broodjes naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Meng de knoflook met een scheut olijfolie in een bakje en smeer hier de broden mee in.
  • Bestrijk de broden met de gezeefde tomaten en verdeel de rest van de groenten over de broden.
  • Verdeel de plakken mozzarella over de groenten en bestrooi vervolgens met geraspte kaas.
  • Bak de broden ongeveer 10 minuten in de oven.
  • Geniet van je verse én glutenvrije pizza van brood