Glutenvrije pantosti met pesto en tomaat

0.0 from 0 votes
Course: Lunch
Aantal

1

stuks
Bereidingstijd

15

minutes

Een tosti uit de pan heb je dat wel eens geprobeerd? Ze zijn ongelofelijk lekker! Zeker wanneer je nog een aantal boterhammen hebt liggen die wat ouder zijn, dan is dit jouw kans om het eens te proberen. Vandaag delen wij YAM’s favoriete pantosti, namelijk met YAM licht meerzaden kaas, pesto én tomaatjes.

Ingrediënten

  • 2 sneetjes YAM licht meerzaden

  • 1 plak jong belegen kaas

  • 1 el pesto

  • 4 smaaktomaatjes

  • 1/2 el (room)boter

Bereiding

  • Verwarm de koekenpan op het vuur.
  • Besmeer de YAM licht meerzaden boterhammen allebei aan één kant met een beetje boter.
  • Beleg 1 boterham met de kaas, pesto en snijd de tomaatje door de helft. Haal de pitjes eruit (dit zorgt voor teveel vocht) en leg de plakjes tomaat ook op de boterham.
  • Dek de belegde boterham af met de andere boterham en bak de tosti zo’n 10 minuten aan beide kanten goud bruin. Let er wel op dat de tosti niet zal verbranden.
  • Serveer de tosti meteen en geniet!