Glutenvrije Wentelfingers

0.0 from 0 votes
Course: Lunch
Aantal

4

stuks
Bereidingstijd

10

minutes

No waste met brood en zin in kleine snack of eens iets anders bij de lunch? Van deze glutenvrije wentelfingers ga je watertanden!

Ingrediënten

  • 7 sneetjes YAM brood

  • 2 eieren

  • 250 ml melk

  • 1 tl kaneel

  • 1 el vanillesuiker

  • kokosolie om in te bakken

Bereiding

  • Meng de eieren, kaneel, vanille suiker en de melk in een diep bord.
  • Snij het brood in 4 repen.
  • Haal de reepjes brood door het melk mengsel.
  • Verwarm de kokosolie in de koekenpan en bak de reepjes goudbruin.
  • Wentel ze zodat beide kanten bruin worden.
  • Leg alle wentelfingers op een schaal.
  • Decoreer met (zelfgemaakte) jam en wat aardbeien of ander fruit. Smullen maar!