Glutenvrije Wentelteefjes

0.0 from 0 votes
Course: Lunch
Aantal

4

stuks
Bereidingstijd

15

minutes

Met dit recept maak je gemakkelijk zelf glutenvrije wentelteefjes. Ook lekker als lunch. Smullen maar!

Ingrediënten

  • 110 g oud YAM brood

  • 300 ml (plantaardige) melk

  • 2 eieren

  • beleg naar keuze, zoals bijvoorbeeld spek of kaas

Bereiding

  • Scheur het oude brood in stukken en verkruimel dit in een blender of keukenmachine.
  • Weeg het verkruimelde brood.
  • Vervolgens ga je te werk als een normaal pannenkoeken recept alleen vervang je de meel voor het brood.
  • Schep het brood in een kom en maak een kuiltje.
  • Doe hierin de eieren en een beetje melk.
  • Roer dit met een garde tot een glad mengsel en voeg vervolgens de rest van de melk toe.
  • Klop het mengsel goed tot alle klontjes zijn verdwenen.
  • Laat het beslag even rusten zodat het brood de melk kan absorberen.
  • Bak vervolgens je wentelteefjes goudbruin!