Sandwich taart met zalm

0.0 from 0 votes
Course: Lunch
Bereidingstijd

15

minutes

Deze glutenvrije sandwich taart met gerookte zalm is perfect als lunch of voor bij een high tea. Niet moeilijk om te maken en een mooie verrassing voor op tafel!

Ingrediënten

  • 3 sneetjes YAM licht meerzaden

  • 1 takje dille

  • 150 g zuivelspread

  • 100 g gerookte zalm

Bereiding

  • Snijd de korsten van het brood, zorg dat de sneetjes allemaal even groot zijn.
  • Besmeer de 3 sneetje brood met de zuivelspread.
  • Beleg 2 besmeerde sneetjes met gerookte zalm en bestrooi met de dille.
  • Stapel de sneetjes netjes op elkaar, Leg het broodje zonder zalm bovenop en druk ze voorzichtig aan.
  • Besmeer de ‘sandwich cake’ rondom met de resterende zuivelspread.
  • Garneer de cake met de rest van de zalm en dille.
  • Snijd de cake met een scherp mes in mooie plakken.