YAM producten worden speciaal verpakt en bevatten tevens een speciale sluiting. Onze producten worden niet voor niets speciaal verpakt. Het is goed voor de kwaliteit van de producten, maar ook voor jou! YAM is gecertificeerd glutenvrij en veilig om te kopen. Lees waarom dat zo is.
Stevige verpakking
De YAM zakken zijn extra stevig om scheuren te voorkomen. De verpakking moet er natuurlijk voor zorgen dat onze producten lekker vers blijven én dat er geen gluten bij kunnen komen.
Een verzegelde afsluiting
Als gecertificeerd glutenvrij product moet YAM voldoen aan een aantal regels, waaronder een verzegelde afsluiting. De YAM zakken worden verzegeld met een speciale tape. Dit zorgt ervoor dat er geen gevaar is voor kruisbesmetting en dat de zakken luchtdicht zijn. Zo blijft het brood vers en is het veilig glutenvrij. Ook is de lijm tussen de tape natuurlijk glutenvrij!
Kruisbesmetting voorkomen
Niet alleen de verpakking kan kruisbesmetting voorkomen, goed opletten in de keuken is evenzo belangrijk. Zeker wanneer je met iemand samenwoont die wel gluten eet. Om te voorkomen dat je in aanraking komt met gluten, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Lees onze 5 tips om kruisbesmetting te voorkomen.
Verpakt in een bakje
De YAM bolletjes zitten in een speciaal bakje verpakt omdat:
- de bolletjes zo mooi rond blijven.
- ze zo gemakkelijk te bewaren zijn.
- ze niet uit de verpakking hoeven als je ze op tafel zet.
- je de bolletjes zo goed kunt zien door de verpakking.
YAM is gecertificeerd glutenvrij, te herkennen aan het glutenvrij logo en nummer.