YAM bruine bolletjes wat kun je ermee doen?

De YAM bruine bolletjes zijn geliefd. De bruine bolletjes hebben een zachte bite, veel smaak en de geur van vers gebakken broodjes komt je tegemoet als je de verpakking opent.

YAM bruine bolletjes

YAM bruine bolletjes worden dagelijks vers gebakken in onze bakkerij. In het recept hebben we geen gebruik gemaakt van gluten, tarwe, lactose, koemelk, ei en soja. Daardoor zijn de broodjes ook vegan! Het hoofdingrediënt is haver, daar staat YAM om bekend. De YAM bruine bolletjes zitten in een speciaal bakjes verpakt zodat ze mooi rond blijven. Daarnaast zijn ze op deze manier ook makkelijk te bewaren.

Even de oven in of onder de grill

De YAM bruine bolletjes kun je prima zo eten met beleg, zeker wanneer ze net vers gebakken zijn. Het kan zijn dat je de broodjes al even in huis hebt, dan kun je er alsnog een heel lekker broodje van maken. Maak de bovenkant van de broodjes iets nat met de handpalm, en schuif ze de oven in op 180 graden onder- en bovenwarmte voor zo’n 5 a 8 minuten. Je zal zien dat de korst iets krokanter wordt en de binnenkant lekker zacht wordt. Je kan de broodjes ook open snijden en kort grillen in een toaster of tussen een grillijzer. Hierdoor krijg je lekkere knapperige broodjes.

Favoriete bruine bolletjes recepten

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er op de website van YAM veel leuke recepten te vinden zijn. De YAM bruine bolletjes zijn super lekker met zelfgemaakte kipsaté. Het YAM bruin bolletje met frisse wortelspread is ook een aanrader. Heel fris én voedzaam. Ben je gek op hamburgers? Dan is dit nu jouw favoriete hamburgerbroodje! Wij hebben hier een heerlijk recept van klaarstaan op onze website. Ga je liever voor de vegetarische optie? Dan is deze Brute Bietenburger een heerlijk feestje op jouw bord.