Glutenvrije kip-kerrie salade

0.0 from 0 votes
Course: Broodbeleg
Bereidingstijd

30

minutes

Salades voor op brood zitten vaak vol onnodige toevoegingen en helaas ook met gluten. Een hele goede reden dus om zelf aan de slag te gaan met een heerlijke zelfgemaakte salade. Deze glutenvrije kip-kerrie salade is erg lekker op een snee YAM brood of bolletje. Proef het zelf en laat je verrassen!

Ingrediënten

  • 1 kipfilet of 300 g kipdijfilet

  • 4 el glutenvrije mayonaise

  • 1 tl mosterd

  • 4 tl kerriepoeder

  • 1 ui – extra fijn gesneden

  • 1 teen knoflook – geperst

  • stukjes ananas (vers of uit blik)

  • peper en zout

Bereiding

  • Breng een pan met water aan de kook.
  • Snijd de kip in stukjes en doe dit in een schaaltje.
  • Voeg de ui, mayonaise en kruiden toe en meng dit door elkaar.
  • Voeg naar smaak nog peper en zout toe.
  • Snijd de ananasstukjes, indien gewenst, kleiner en voeg toe aan de salade.
  • Zet de salade eventueel nog even in de koelkast.