Glutenvrije roze koeken cake

5.0 from 1 vote
Course: Gebak
Aantal

10

personen
Bereidingstijd

15

minutes

Is het geen feestje? Deze roze koeken cake, die je zelf kan maken met maar 3 ingrediënten! We laten je vandaag zien hoe jij deze glutenvrije cake zelf kan maken in maar 10 minuten. Super handig wanneer je druk bent, een feestje te vieren hebt met het gezin of iemand op bezoek krijgt die glutenvrij moet eten. Als basis voor dit recept gebruiken de de YAM glutenvrije vanille cake. Een smeuïge cake die proeft naar gewone vanille cake.

Glutenvrije cake met de smaak van roze koek
Het enige wat je nodig hebt is een glutenvrije cake, gele room en poedersuiker + wat frambozen. De cake is kidsproof én het lekkerste wanneer je hem gelijk opeet. De bewaartip kun je overslaan want eerlijk waar, de cake is zo op!

Glutenvrije cake recepten
Ben je op benieuwd wat je nog meer met de YAM cake kan maken? Bekijk dan eens deze YAM vanille cake met confetti, de glutenvrije cake met warme kersen én onze versiertips!

Ingrediënten

  • YAM vanille cake

  • zakje gele roompoeder

  • 150 g poedersuiker

  • sap van 50 g frambozen + verse frambozen voor de versiering

Bereiding

  • Snijd de glutenvrije vanille cake horizontaal door de midden.
  • Bereid de gele room zoals staat aangegeven op de verpakking. Verdeel de gele room over de onderste laag van de cake. Zet hier de bovenste laag van de cake op.
  • Maak het glazuur door het frambozensap door de poedersuiker te mengen. Voeg eventueel een klein beetje citroensap toe. Het moet een dik glazuur zijn, want het loopt nog uit. Verdeel de glazuur over de cake, laat het glazuur even uitharden in de koelkast en GENIET!