Glutenvrije wentelteefjes de luxe zonder melk

0.0 from 0 votes
Course: Lunch
Bereidingstijd

10

minutes

Door YAM glutenvrij brood te gebruiken, in combinatie met oliebollen die je misschien nog over hebt van de feestdagen, maken we een de luxe variant op de Old School wentelteefjes.
Ben jij benieuwd naar het recept? Stroop je mouwen maar op dan gaan we snel aan de slag!

Ingrediënten

  • 4 oliebollen of sneetjes YAM feestbrood

  • 2 eieren

  • 150 ml amandelmelk

  • 1/2 tl kaneel

  • kokosolie

  • 1 appel

Bereiding

  • Klop de eieren, kaneel en de amandelmelk los in een diep bord tot een beslag.
  • Verhit wat kokosolie in een koekenpan.
  • Doop de plakjes oliebollen of feestbrood in het beslag en bak de plakjes in ca. 3 a 4 minuten goudbruin aan beide zijden.
  • Bak ondertussen de appelstukjes met de kaneel in een koekenpan met wat kokosolie tot ze gekarameliseerd en zacht zijn.
  • Serveer de ‘wentelteefjes de luxe’ op een ontbijtbordje met de gekarameliseerde appeltjes erbij.
  • Tip: je kunt amandelmelk ook vervangen door gewone melk of rijstemelk.