Sluit menu
Home YAM brood is vezelrijk

YAM brood is vezelrijk

Wanneer je glutenvrij moet eten is het vaak even zoeken wat je wel en niet kan eten. In plaats van brood met gluten ga je nu op zoek naar brood zonder gluten. De gluten in brood maken brood elastisch. Om een lekker glutenvrij brood te maken worden er andere ingrediënten gebruikt. Veel glutenvrije broden bevatten daardoor minder vezels. Wij hebben ervoor gekozen om voedzame broodjes te maken boordevol vezels van pure ingrediënten. Daarom is YAM brood vezelrijk en vullen ze sneller dan ander glutenvrij brood.

Yam brood bevat gemiddel 8 gram vezels per 100 gram

Om de gluten te vervangen die de structuur aan brood geven worden er vaak andere ingrediënten extra toegevoegd. Zo bevatten sommige glutenvrije broden meer calorieën, vetten, korte-keten koolhydraten (suiker), zout en minder jodium. Wij hebben ervoor gekozen om YAM brood te maken van voedzame ingrediënten met een basis van glutenvrije haver waardoor de YAM broodjes heel voedzaam zijn.

Tips voor een voedzame glutenvrij lunch

  • Maak eens een soepje en beleg twee YAM broodjes met hmmus en tomaatjes.
  • Bak een eitje met een extra pepertje en beleg twee YAM broodjes met plakjes komkommer.
  • Maak eens een broodje gezond!
  • Maak eens een zelfgemaakte walnotenspread met salie, lekker plantaardig en voedzaam!
  • Rooster jouw favoriete YAM broodjes in de oven met brie, walnoten en honing!

YAM brood is vezelrijk

 

 

 

Tip: Bestel YAM nu ook vers online!

Yes! Je hebt een van onze producten in je winkelwagen toegevoegd.

Bekijk winkelwagen