We hebben het zolang mogelijk uitgesteld, en weten ook dat het voor velen van jullie vervelend nieuws is. Door alle explosief gestegen kosten (energie, grondstoffen, etc.) ontkomen we er helaas niet aan om de prijzen te moeten verhogen. Daarnaast zijn de verzendtarieven omhoog gegaan n.a.v. prijsstijgingen van Trunkrs. 

We hopen dat we je blij mogen blijven maken met onze YAM producten.

Home Recepten Gebak Cake topping met vijgen

Cake topping met vijgen

Gebak
  • 10 minuten
  • Glutenvrij

Deze licht zoete topping is een perfecte topping voor de YAM glutenvrije vanille cake. In een handomdraai maak je van een gewone cake een heerlijke verrassing!

Dit heb je nodig

  • 1 YAM cake
  • 250 gr roomkaas
  • 4 vijgen, in 6 stukken gesneden
  • een handje pistachenoten, gehakt
  • honing

Bereiding

  1. Smeer de roomkaas op de cake
  2. Leg de vijgen op de roomkaas
  3. Strooi de pistachenoten erover
  4. Schenk vervolgens de honing eroverheen
Tip: Bestel YAM nu ook vers online!

Yes! Je hebt een van onze producten in je winkelwagen toegevoegd.

Bekijk winkelwagen

Verder winkelen