Hoe vorlijk zijn deze glutenvrije schaapjes? Maak ze van YAM bruine bolletjes. Erg leuk om samen met kinderen te maken én ze staan ook nog eens heel gezellig op tafel met Pasen. Je kan kiezen of je bramen of frambozen gebruikt, blauwe bessen of aardbeien zouden ook nog kunnen.
Glutenvrije schaapjes
Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig en eerlijk is eerlijk dit is toch te leuk om te maken! Maak ze met de YAM bruine bolletjes en je hebt een heerlijke glutenvrije traktatie waar iedereen van mee kan genieten!
Ingrediënten:
- 2 YAM bruine bolletjes
- 200 g (plantaardige) roomkaas
- 200 g bramen of frambozen
- 8 eetbare oogjes
- 2 el honing of ahornsiroop
Bereiding:
- Halveer de bolletjes. Snijd een klein stukje van het kapje af zodat de bolletjes blijven liggen.
- Roer de roomkaas los met de honing of ahornsiroop en doe dit in een spuitzak.
- Spuit toefjes roomkaas op de bolltjes, versier ze met de bramen of frambozen en plak de oogjes op de gezichtjes, gebruik hier een klein beetje roomkaas voor zodat de oogjes ook daadwerkelijk blijven zitten.
- Eetsmakelijk!