Vandaag besteld, de volgende werkdag tussen 17.00 en 22.00 vers bij je thuis geleverd.

Home Recepten Hapjes Glutenvrije ragoutbroodjes

Glutenvrije ragoutbroodjes

Hapjes
  • 20 minuten
  • 6 personen
  • Glutenvrij

Tijdens de feestdagen of gewoon op een door de weekse dag, zijn glutenvrije ragoutbroodjes een lekkere lunch of hapje voor tussendoor. Pasteitjes zijn niet zo snel glutenvrij te vinden, wij hebben wij daarom een gezonder én lekker alternatief. Met het YAM licht meerzaden brood maak je zonder al teveel moeite de lekkerste ragoutbroodjes die ook nog eens heel leuk staan op een mooi gedekte tafel! Glutenvrij genieten voor iedereen!

Glutenvrije ragoutbroodjes

De vraag naar een lekker recept voor glutenvrije ragoutbroodjes was groot! We konden het niet laten om de keuken in te gaan en een gezondere glutenvrije versie te maken. Met dit recept scoor je gegarandeerd punten!

Ingrediënten:

  • 6 YAM licht meerzaden boterhammen
  • 1 ei
  • 1 blikje glutenvrije ragout
  • Optioneel: verse peterselie

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden onder- en bovenwarmte. Vet de muffinvormpjes in.
  2. Snijd de korstjes van de boterhammen.
  3. Split het ei, bewaar het eiwit. Doe dit in een ruim bakje zodat je de broodjes er in kan dompelen.
  4. Dompel de broodjes in het eiwit en duw ze één voor één in de muffinvormpjes.
  5. Bak de vormpjes zo'n 10 minuten in de oven. Verwarm ondertussen de ragout in een pannetje.
  6. Haal de glutenvrije ragoutbakjes uit de oven en laat ze afkoelen. Haal ze uit de muffinvormpjes en vul ze met de ragout.

Glutenvrije ragout

Tip: Bestel YAM nu ook vers online!

Yes! Je hebt een van onze producten in je winkelwagen toegevoegd.

Bekijk winkelwagen

Verder winkelen