Koken hoeft echt niet heel ingewikkeld te zijn om iets reuze-lekkers op tafel te zetten. Neem dit broodje caprese. Caprese is een voorgerecht uit Italië en bestaat van origine uit mozzarella, tomaat en basilicum. Verder wordt er dan nog wat olijfolie, peper en zout overheen gedaan. Zelfs als je geen ei kan bakken, lukt dit broodje je. Perfect weekend materiaal!
Ingrediënten:
- 1 glutenvrije YAM meerzaden boterham
- 1/2 bol buffel mozzarella
- 1 trostomaat
- 3 blaadjes basilicum
- 1 el olijfolie
- Snufje zeezout
Bereiding:
- Snijd de buffel mozzarella en de tomaat in plakjes met een scherp mes.
- Rooster de YAM meerzaden boterham in een broodrooster of in de oven. Besprenkel hier de olijfolie overheen.
- Beleg de boterham om en om met de mozzarella en de tomaat. Verdeel hier de blaadjes basilicum overheen en top jouw broodje af met zeezout.
- Serveer jouw broodje caprese direct en geniet!