Ontbijten met een YAM rozijnenbroodje belegd met ricotta en mango, dat is met recht een feestje op jouw bord! Het glutenvrije rozijnenbrood combineert zonder enige moeite met de frisse ricotta en de smaakvolle mango. Je maakt het in nog geen 5 minuten, zo makkelijk kan het zijn.
Het YAM rozijnenbrood hebben we niet al te zoet gemaakt en wordt dagelijks vers gebakken in onze bakkerij. Lees hier waar je het brood kan kopen of bestellen.
Stroop de mouwen maar op, hier komt het recept!
Ingrediënten:
- 1 YAM rozijnenboterham
- 30 g ricotta
- 1/2 verse mango
- 1 el honing
Bereiding:
- Schil de mango en snijd de helft van de mango in schijfjes.
- Beleg de boterham met ricotta en verdeel hier de schijfjes mango overheen.
- Swirl hier de honing overheen.
- Serveer jouw broodje met een glimlach en geniet!
Tip!
Hou je van een bite? Rooster jouw YAM rozijnenboterham dan even van te voren.